Airport express • Jag har vid flera tillfällen den senaste tiden fått upp en bild på airport express i min dator och en bild på en jordglob med internet.
  Vad beror det här på?
  Vad kan jag göra föra åtgärda detta?
  Ska det bli så här ibland? • Det är vanligt med lite pop-upper då och då! Funkar det att gå ut på internet eller upplever du några problem när detta händer? Ibland så har Apple lite grafiska problem som inte påverkar funktionen och då är det bästa att bara vänta på nästa uppdatering och hoppas problemet försvinner.

  Om du upplever problem så skulle det vara bra men någon skärmdump på detta så man kan se hur det ser ut. Du kan alltid testa att göra den vanligaste felsökningen genom att bara starta om datorn och airport expressen för att se om det gör någon skillnad. • Jag lägger upp bilden du skicka till mig via mail.

  airport.png

  Både Internet och AirPort Express ska lysa grönt om allt är ok. För att kolla vad som är fel så klickar man på den röda ettan i bilden. I detta fall så var det att man behövde uppdatera AirPort Expressen!Jenkler IT AB org.nr: 559082-6938   073-731 76 64   [email protected]