Blockera oönskade telefonsamtal och SMS • Truecaller

  En av livets stora irritationsmoment är att få oönskade telefonsamtal vid 7:00 på en söndag morgon eller när du sitter ner till middag. Om du vill att folk ska hitta ditt nummer så måste man dela ut det och det är synd att man ska få massor med SMS och telefonsamtal som ej är relevanta.

  Block-unwanted-calls.jpg

  Så hur kan du sätta stopp för oönskade samtal och SMS en gång för alla?

  Det finns många appar som löser dessa problem för dig. Jag antar att du har hört talas om Truecaller som tex finns på Play store ifall du kör Android.

  Appar

  Om du både kör Truecaller och Truemessenger som jag gör så får du ett utmärkt skydd mot spam. Tjänsten är kostnadsfri att använda och om man vill ha fördelar och ingen reklam i apparna så kan man betala några kronor per / månad!

  Jag trodde det var illa när man var en privatperson men nu som företagare så är dett 100 gånger värre med idioter som ringer! • Tycker att Truecaller har blivit så rörig med all reklam. Har därför hittat Hiya som ett alternativ. Finns att ladda ner i Google play. • Vet inte riktigt om jag gillar Truecaller eller Hiya längre. Håller på att testa en ny som heter - Should I Answer?. Denna app verkar lovande 😉


Log in to reply
 

Jenkler IT AB org.nr: 559082-6938   073-731 76 64   [email protected]