Nacka FöretagarTräff 2016  • Nacka FöretagarTräff!

    Jobbar du på eller driver ett företag i Nacka? Är du nyfiken på vad som gör många företag i Nacka så framgångsrika? Välkommen att bekanta dig med med näringslivet i Nacka på Nacka FöretagarTräff! Här träffar du över 200 företag som ställer ut och kan mingla med flera tusen nyfikna besökare. Kom och få nya impulser och knyt nya kontakter på NackaStrandsMässan onsdagen den 24 februari.

    FT2016_webb.jpg

    Du får fri entré hela dagen. Om du bokar senast 17 februari så bjuder Nacka FöretagarTräff på enklare lunch. Stannar du kvar på FöretagarTräffens kvällsprogram får du fri entré till spännande prisutdelningar och mingel.

    Här hittar du biljetterna.  • Detta var ett bra event att gå på. Som vanligt är det svårt att säga hur mycket det ger, men jag fick iallafall ca 10 nya kontakter. Det som är viktigt nu är att man följer upp de kontakter man fått så snabbt som möjligt 😉 En observation som jag oftast burkar göra är att det är alltid bättre att gå på event själv än att ta med någon. Om man går själv har man mycket större chans att träffa nya kontakter och skapa affärer.


Log in to reply
 

Jenkler IT AB org.nr: 559082-6938   073-731 76 64   [email protected]