Referenser

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med våra tjänster. Vi är därför glada när ni berättar vad ni tycker om oss och det arbete vi har utfört.

Samarbetat med Mikael Jenkler en längre tid och det professionella och personliga bemötandet är outstanding. Här finns kunnande i mängder och jag tror inte det finns något IT relaterat som han inte kan lösa åt sina kunder om det så gäller webbdesign av ny hemsida eller support för något redan befintligt. Kan varmt rekommendera Jenkler IT AB!

Michael Andersson – FSdata

Vi har tidigare vid flera tillfällen anlitat Jenkler för webbutveckling och kommer fortsätta göra det då vi uppskattar deras kunskap, goda råd och flexibilitet.

Daniel Pettersson – Fabriken Webbyrå AB

På tips fick jag kontakt med Mikael i våras. Idag sköter Mikael vår webbserver och alla uppdateringar och tillägg. Mikael är extremt serviceorienterad och lätt att samarbeta med. Rekommenderas, helt bekymmersfritt!

Leif Israelsson – Mind & Space AB

För en mindre företagare utan tillgång till det stora företagets egna IT-support är Mikael till ovärderlig hjälp. Jag kan koncentrera mig på det jag är bäst på (och får betalt för) stället för att lägga en massa tid på att försöka få till IT-lösningar som ändå inte blir optimala för min verksamhet.

Olle Wallin – Olle Wallin Fastighetsutveckling AB

Jenkler har varit helt fantastiska. Dom löste mitt problem snabbt och effektivt, var dessutom väldigt service minded och såg till att inga frågor lämnades obesvarade. Kan inte annat än att ge dom mina högsta rekommendationer!

Patric Melander – MCAW AB

Partners


De här företagen har vi valt ut som samarbetspartner. Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda de bästa tjänsterna och lösningarna till våra kunder.

Crayon
DIBS by nets
Loopia
Microsoft
Ibas
Elgiganten
Webhallen
kjell & Co
FSData
Sharespine