Referenser

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med våra tjänster. Vi är därför glada när ni berättar vad ni tycker om oss och det arbete vi har utfört.

  Samarbetat med Mikael Jenkler en längre tid och det professionella och personliga bemötandet är outstanding. Här finns kunnande i mängder och jag tror inte det finns något IT relaterat som han inte kan lösa åt sina kunder om det så gäller webbdesign av ny hemsida eller support för något redan befintligt. Kan varmt rekommendera Jenkler IT AB!

Michael Andersson - FSdata

  Vi har tidigare vid flera tillfällen anlitat Jenkler för webbutveckling och kommer fortsätta göra det då vi uppskattar deras kunskap, goda råd och flexibilitet.

Daniel Pettersson - Fabriken Webbyrå AB

  På tips fick jag kontakt med Mikael i våras. Idag sköter Mikael vår webbserver och alla uppdateringar och tillägg. Mikael är extremt serviceorienterad och lätt att samarbeta med. Rekommenderas, helt bekymmersfritt!

Leif Israelsson - Mind & Space AB

  För en mindre företagare utan tillgång till det stora företagets egna IT-support är Mikael till ovärderlig hjälp. Jag kan koncentrera mig på det jag är bäst på (och får betalt för) stället för att lägga en massa tid på att försöka få till IT-lösningar som ändå inte blir optimala för min verksamhet.

Olle Wallin - Olle Wallin Fastighetsutveckling AB

  Jenkler har varit helt fantastiska. Dom löste mitt problem snabbt och effektivt, var dessutom väldigt service minded och såg till att inga frågor lämnades obesvarade. Kan inte annat än att ge dom mina högsta rekommendationer!

Patric Melander - Digattract AB

Partner


Dessa företag har vi valt ut som våra samarbetspartner. Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda de bästa tjänsterna och lösningarna till våra kunder.

Crayon
DIBS by nets
Loopia
Microsoft
Ibas
Elgiganten
Webhallen
kjell & Co
FSData
Sharespine

Jenkler IT AB

Org.nr: 559082-6938
Lillvägen 14, 4tr
138 34 Älta
Copyright © 2022 Jenkler IT AB
Alla rättigheter förbehållna.