Support för företag

Få snabb och professionell IT-support som löser alla dina tekniska utmaningar.

Jenkler ITs IT-support kan felsöka och hitta lösningar på alla dina tekniska problem som rör operativsystem, programvaror, hårdvara, nätverk, molnlösningar, och andra IT-relaterade frågor. Vår support kan kontrollera att din infrastruktur är modern, funktionell, och fungerar säkerhetsmässigt. Vi hjälper dig att förhindra förlust av tid, pengar, eller information på grund av tekniska fel.

Vi hjälper ditt företag

Jenkler IT har över 10 års erfarenhet av att hjälpa företag med alla typer av IT-relaterade problem, från felsökning, optimering, virusborttagning, nätverksinstallationer till mjukvaru- och hårdvarufel. Vi erbjuder snabb och effektiv service, både på plats och på distans, och vi anpassar oss efter dina behov och önskemål. Vi har även ett stort utbud av IT-produkter och lösningar som kan förbättra din verksamhet och öka din produktivitet. Oavsett om du behöver en ny dator, skrivare, router, antivirusprogram eller molntjänst, kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig.

Låt oss hitta en lösning tillsammans

Oavsett om du behöver hjälp med att installera, uppgradera, felsöka, säkerhetskopiera eller optimera dina IT-system, kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig. Vi erbjuder IT-support på flera sätt, till exempel via telefon, e-post, webbplats, chatt, fjärrstyrning eller personligt besök. Vi vill att du ska få den bästa supporten för dina IT-behov, och därför anpassar vi vår service efter dina önskemål. Om du inte är säker på vad du behöver för IT-lösningar, kan du kontakta oss så hjälper vi dig att komma fram till det tillsammans. Vi har ett öppet och kreativt samtal med dig för att hitta den optimala supporten för dig.

Vanliga frågor

Jenkler IT hjälper dig med alla typer av IT-relaterade problem, såsom:

Felsökning

Vi analyserar och identifierar orsaken till ditt IT-problem, och ger dig en tydlig och enkel förklaring av vad som är fel och hur det kan åtgärdas.

Optimering

Vi optimerar ditt system för att förbättra dess prestanda, hastighet, stabilitet och säkerhet. Vi rensar upp onödiga filer, uppdaterar drivrutiner, justerar inställningar och gör andra åtgärder som kan göra din webbsida snabbare och säkrare.

Virusborttagning

Vi skyddar din hemsida mot virus, skadlig programvara, hackare, spammare och andra hot som kan skada din hemsida eller stjäla din information. Vi använder de senaste och mest effektiva säkerhets­programmen för att skanna, rensa och återställa din hemsida till ett säkert tillstånd. Vi kan också hjälpa dig att installera och konfigurera brandväggar, antivirus, SSL-certifikat, säkerhetskopiering, återställning och andra säkerhetsfunktioner för din hemsida.

Nätverksinstallationer

Vi hjälper dig att installera, konfigurera och underhålla ditt nätverk, oavsett om det är trådlöst eller trådbundet, hemma eller på kontoret. Vi ser till att ditt nätverk är stabilt, snabbt och säkert, och att du kan ansluta alla dina enheter utan problem. Vi kan också hjälpa dig att välja och registrera ett domännamn, samt att hitta och ansluta till ett webbhotell som passar dina behov och budget.

Mjukvarutrassel

Vi hjälper dig att installera, uppdatera, reparera eller avinstallera programvaror som du behöver eller inte behöver på din dator. Vi löser eventuella kompatibilitetsproblem, licensfrågor, felmeddelanden eller andra problem som kan uppstå med dina programvaror. Vi kan också hjälpa dig att välja och installera de bästa programvarorna för att skapa, redigera, publicera och underhålla din hemsida, såsom WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Shopify, Wix, Squarespace, Adobe, Microsoft eller andra programvaror.

Hårdvarufel

Vi hjälper dig att byta ut, uppgradera eller reparera din hårdvara, såsom skärm, tangentbord, mus, hårddisk, minne, grafikkort, ljudkort, moderkort eller annan hårdvara som kan gå sönder eller bli föråldrad.

Vi på Jenkler IT strävar efter att hjälpa dig på det sätt som passar dig bäst. Därför erbjuder dig flera alternativ för att få support, såsom:

  • Support på plats: Om du vill ha personlig och direkt hjälp, kan vi skicka en av våra erfarna och vänliga IT-tekniker till din adress, oavsett om det är hemma eller på kontoret. Vår IT-tekniker kommer att undersöka, diagnostisera och lösa ditt IT-problem på plats, och ge dig tips och råd om hur du kan förbättra ditt IT-system.
  • Support på distans: Om du vill ha effektiv och säker hjälp, kan vi ge dig support via fjärrstyrning. Det innebär att vi kan koppla upp oss till din dator och styra den på distans, som om vi satt framför den. På så sätt kan vi se exakt vad som är fel och hur det kan åtgärdas, utan att du behöver göra något. Vi kan också visa dig hur du kan göra saker själv, om du vill lära dig mer om ditt IT-system.
  • Support över telefon: Om du vill ha enkel och bekväm hjälp, kan vi ge dig support över telefon. Du behöver bara ringa vårt nummer, och du kommer att bli kopplad till en av våra kunniga och trevliga IT-tekniker, som kan hjälpa dig med ditt IT-problem. Vi kan ge dig instruktioner, förklaringar, lösningar och rekommendationer över telefon, och du kan ställa alla frågor som du har om ditt IT-system.
  • Support på andra sätt: Om du vill ha support på något annat sätt, kan vi anpassa vår service efter dina önskemål. Vi kan till exempel ge dig support via e-post, webbplats, chatt, video, sociala medier eller andra kanaler som du föredrar.

Vi hjälper dig med support för de mest vanligt förekommande operativsystemen, mjukvaror som bland annat Office 365 och olika cms system samt diverse hårdvara som datortillbehör och datorkomponenter.

Jenkler IT kan hjälpa dig med att installera, uppdatera, konfigurera, felsöka eller återställa ditt operativsystem, oavsett om det är Windows, Mac OS, Linux, Android, iOS eller något annat operativsystem som du använder. Vi kan också hjälpa dig att välja det bästa operativsystemet för dina behov och preferenser, samt att säkerställa att ditt operativsystem är kompatibelt med dina andra IT-system.

Jenkler IT kan också hjälpa dig med att installera, uppdatera, reparera, avinstallera eller använda olika mjukvaror som du behöver för ditt arbete, hobby eller underhållning. Vi kan hjälpa dig med mjukvaror som bland annat Office 365, Adobe, Microsoft, Google, WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Shopify, Wix, Squarespace eller andra mjukvaror som du använder. Vi kan också hjälpa dig att lösa eventuella problem som rör licenser, kompatibilitet, felmeddelanden eller andra frågor som kan uppstå med dina mjukvaror.

Jenkler IT kan även hjälpa dig med att byta ut, uppgradera, reparera eller underhålla din hårdvara, såsom datorer, skärmar, tangentbord, möss, skrivare, skannrar, högtalare, hörlurar, webbkameror, mikrofoner, USB-minnen, externa hårddiskar, nätverkskablar, routrar, modem eller andra hårdvaror som du använder. Vi kan också hjälpa dig att välja och installera de bästa hårdvarorna för dina behov och budget, samt att se till att din hårdvara är kompatibel med dina andra IT-system.

Jenkler IT kan hjälpa dig med att välja, beställa, leverera och installera olika typer av mjukvara och hårdvara som du behöver för ditt arbete, hobby eller underhållning. Vi kan hjälpa dig med mjukvara som bland annat Office 365, Adobe, Microsoft, Google, WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Shopify, Wix, Squarespace eller andra mjukvaror som du använder. Vi kan också hjälpa dig med hårdvara som datorkomponenter, datortillbehör, nätverksutrustning, skrivare, skannrar, högtalare, hörlurar, webbkameror, mikrofoner, USB-minnen, externa hårddiskar, routrar, modem eller andra hårdvaror som du använder.

 

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig!


Meddelanden innehållandes länkar eller @ kommer automatiskt att raderas.