Systemförvaltning för företag

Jenkler IT ansvarar för driften av er webbplats så ni kan fokusera på annat.

Systemförvaltning hjälper till att säkerställa att ett företags dator- och nätverkssystem fungerar smidigt och effektivt. Det kan minimera driftstopp, maximera prestanda och effektivitet, samt skydda kritiska data. Genom att säkerställa att IT-systemen fungerar korrekt, kan systemförvaltning eliminera tekniska problem som annars skulle kunna leda till ineffektivitet. Korrekt underhållna system reducerar risken för systemfel och minskar tiden som ägnas åt att lösa tekniska problem, vilket tillåter att mer tid spenderas på kärnverksamheten.

Systemförvaltning med effektivitet och säkerhet i fokus

Vår systemförvaltning kan hjälpa dig att effektivt hantera och övervaka dina IT-miljöer för att säkerställa optimal verksamhetsproduktivitet. Systemförvaltning är ett proaktivt arbete där vi stödjer, underhåller, vidareutvecklar och supportar de system som du använder för att leverera värde till din verksamhet. Med Jenkler IT får du en partner som kan hantera allt från e-posthantering till webb­utveckling och domänhantering. Vi ser till att dina specifika behov beaktas och tillgodoses när vi utformar och implementerar våra systemförvaltnings­tjänster. Hos oss är du aldrig en i mängden!

Vanliga frågor

Våra systemförvaltningstjänster är omfattande och inkluderar bland annat:

E-posthantering

Vi erbjuder effektiva lösningar för hantering av e-post, som Microsoft 365 programlicenser och molntjänster för egen domänändelse.

Webbserver

Kör dina applikationer smidigt med vår webbserver, perfekt för CMS-system som Wordpress, Joomla och Opencart.

Serverhantering

Hantera dina företagsdata på ett säkert och effektivt sätt.

Backup

Skydda dina data med våra robusta backup-lösningar.

Domänhantering

Vi tar hand om förmedling, konfiguration och förvaltning av dina företagsdomäner.

Att arbeta med Jenkler IT är enkelt. Vi börjar med att ha ett möte där vi diskuterar dina behov och förutsättningar kring vår hjälp med systemförvaltning. Sedan lägger vi fram ett förslag på en skräddarsydd lösning för just ert företag.

Om några justeringar önskas går vi tillbaka till ritbordet och börjar om.

Efter att vårt förslag kring en systemförvaltning blivit godkänd, tar vi hand om driften, och alltid med stöd till hands om problem skulle uppstå.

När du väljer Jenkler IT väljer du inte bara en leverantör, du väljer en partner som tar ansvar. Med oss får du en personlig kontaktperson som kommer att följa dig genom hela processen. Vi konfigurerar och underhåller dina system för att du ska kunna fokusera på annat. Dessutom har vi ett starkt fokus på säkerhet och ser till att din data alltid är skyddad.

Genom att förebygga potentiella problem och se till att systemen är uppdaterade, minimerar systemförvaltning risken för oväntade kostnader eller driftstopp. Det kan också frigöra tid för de anställda att fokusera på mer strategiska uppgifter snarare än att hantera dagliga IT-problem.

Vanliga utmaningar vår systemförvaltning kan hjälpa till med inkluderar säkerhetshot, prestandaproblem, hårdvarufel, programvaruuppdateringar och kompatibilitetsproblem, dataläckor och dataskydd.

Säkerhetsåtgärder inom Jenkler ITs systemförvaltning innefattar brandväggar, antivirusprogram, datakryptering, säkerhetskopiering och katastrofåterställning, samt säkerhetsrevisioner och policyer för att skydda mot interna och externa hot.

 

Hör av dig så berättar vi mer!


Meddelanden innehållandes länkar eller @ kommer automatiskt att raderas.