Våra tjänster för företag

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som kan förbättra och komplettera din IT-miljö. Vare sig det gäller felsökning, webbutveckling eller systemförvaltning.

Anlita en specialist på IT och säkerhet


Våra tjänster finns till för dig som behöver hjälp med tekniska problem som kan uppstå i ditt företags IT-miljö eller önskar att förbättra din webbnärvaro.

Vi tror på att skapa nära samarbeten med våra kunder och leverera lösningar som är skräddarsydda för varje enskilt fall. Nedan kan du läsa mer om de olika tjänster vi erbjuder, men vi är också flexibla och kan anpassa oss efter dina specifika önskemål. Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att lyckas på webben, kontakta oss för en kostnadsfri och personlig rådgivning!

Support

Vi erbjuder professionell och snabb hjälp med att lösa alla typer av IT-relaterade frågor, såsom felsökning, underhåll, optimering och uppdatering av mjukvara. Oavsett om du behöver hjälp med en engångsfråga eller vill ha löpande serviceavtal, har vi erbjudanden som passar dig.

Läs mer

Systemförvaltning

Vår systemförvaltningstjänst omfattar e-posthantering, serverhantering, backup och domänhantering. Vi sköter allt från installation, underhåll, uppdatering och övervakning. Du kan fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om din IT-infrastruktur.

       Läs mer

Webbutveckling

En attraktiv och lättanvänd hemsida fångar besökarnas intresse och får dem att stanna längre. Vi hjälper er att skapa en hemsida som kommunicerar ert företags unika karaktär och får ert varumärke att lyfta. Vi erbjuder även ombyggnationer och migrering av befintliga sidor.

Läs mer

Marknadsföring

Vill du öka din synlighet och trafik på webben? Vi hjälper dig att optimera din webbplats, bygga din länkprofil och förbättra din sökranking. Vi använder oss av de senaste SEO-principerna och bästa praxis för att göra din webbplats attraktiv för både sökmotorer och användare.

       Läs mer