Webbutveckling för företag

Vi bygger webbsidor och e-handelslösningar för alla dina behov.

En hemsida är ditt företags ansikte utåt. Du vill att dina potentiella kunder ska få en positiv och professionell bild av dig och dina tjänster. Därför är det viktigt att er hemsida är attraktiv, lättanvänd och anpassad till er målgrupp. En hemsida som fångar besökarnas intresse och får dem att stanna längre är mer sannolik att leda till nöjda och lojala kunder. Vi hjälper er att skapa en hemsida som kommunicerar ert företags unika karaktär och får ert varumärke att lyfta.

Allt du behöver för din webbplats

Jenkler IT erbjuder professionell webbutveckling för alla typer av webbprojekt. Oavsett om du behöver en enkel hemsida, en avancerad e-handelslösning, en blogg, ett forum eller något annat, så kan vi hjälpa dig att skapa en webbplats som passar dina behov och mål.

Vi kan designa och utveckla din webbplats från grunden, eller förbättra och optimera din befintliga webbplats. Vi kan också hjälpa dig med att mobilanpassa din webbplats så att den fungerar bra på alla enheter, samt migrera din webbplats mellan olika cms system om du vill byta plattform.

Vi tar hänsyn till era behov, önskemål och visioner och skapar en hemsida som speglar er identitet och ert budskap. Oavsett om ni vill informera, inspirera eller sälja, kan vi hjälpa er att nå era mål med en hemsida som sticker ut från mängden.

Vanliga frågor

Möte

Vi inleder processen med ett möte där vi diskuterar dina behov och önskemål. Vi vill lära känna dig och din verksamhet för att kunna skapa en hemsida som är anpassad efter dina specifika krav.

Design

Efter mötet påbörjar vi arbetet med att skapa en design som passar dina önskemål. Vi tar hänsyn till allt från färgscheman till typsnitt och layout. Vi vill att din hemsida ska vara både snygg och användarvänlig.

Godkännande

När designen är klar skickar vi den till dig för godkännande. Du får möjlighet att ge feedback och göra ändringar om det behövs. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa att du är nöjd med designen.

Uppbyggnad

När designen är godkänd börjar vi bygga upp webbplatsen. Vi använder moderna verktyg och tekniker för att skapa en webbplats som är snabb, stabil och säker. Vi ser till att webbplatsen fungerar på olika enheter och webbläsare.

Testning

Innan vi publicerar hemsidan genomför vi omfattande tester för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Vi testar allt från laddningstider till funktionalitet för att säkerställa att din hemsida är i toppform.

Publicering

När allt är klart publicerar vi din hemsida på webben. Vi ser till att allt fungerar som det ska och att din hemsida är redo att ta emot besökare.

Efter publicering

Även efter att vi har publicerat din webbplats erbjuder vi dig hjälp och support. Vi hjälper dig att lösa problem, uppdatera innehåll och säkerställa att din webbplats fungerar korrekt.

Vi hjälper till med att skapa en helhetslösning för din online-identitet, inklusive webbdesign, grafisk profil och logotyparbete.

Vi skapar webbplatser som är responsiva, det vill säga att de anpassar sig efter olika skärmstorlekar och enheter. Vi använder oss av moderna tekniker och verktyg för att skapa webbplatser som är snabba, säkra och lätta att uppdatera.

Vi hjälper dig också att ta fram en logotyp som representerar din verksamhet och ditt varumärke på ett effektivt sätt. Vi tar hänsyn till din målgrupp, din bransch, dina värderingar och din vision när vi skapar din logotyp. Vi levererar din logotyp i olika format och storlekar så att du kan använda den på alla dina marknadsföringsmaterial.

Vi kan också hjälpa dig att utveckla en grafisk profil som passar din verksamhet och ditt varumärke. Vi tar fram färger, typsnitt, bilder och andra grafiska element som ger din webbplats ett enhetligt och professionellt intryck.

Vi erbjuder en komplett lösning för din webbnärvaro, inklusive hosting, domänhantering och e-posthantering. Vi prioriterar säkerhet och snabbhet, och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Du kan också få tillgång till vår professionella support och hjälp, som står redo att lösa eventuella problem eller fel som kan uppstå på din webbplats. Läs mer om vår systemförvaltningstjänst och om vår IT-support.

För att mäta och optimera en webbplats prestanda och SEO använder vi en mängd olika tekniker och verktyg.

För att mäta webbplatsens prestanda använder vi verktyg som hjälper oss att spåra trafiken på webbplatsen, inklusive antal besökare, sidvisningar, genomsnittlig tid på sidan, avvisningsfrekvens och mycket mer. Andra verktyg analyserar webbplatsens hastighet och ger oss feedback om hur vi kan förbättra den.

För att optimera webbplatsens SEO använder vi tekniker som nyckelordsforskning, optimering av innehåll, meta-information och länkstrukturer. Vi analyserar också webbplatsens prestanda och konkurrensen för att utveckla strategier för att förbättra dess synlighet på nätet och locka mer organisk trafik.

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att utveckla en skräddarsydd SEO-strategi som passar deras specifika behov och mål. Om du vill läsa mer om hur vi kan hjälpa dig att förbättra din webbplats SEO kan du läsa mer om vår marknadsföringstjänst.

Vår specialitet är att skapa webbsidor med Wordpress som ramverk, som är ett av de mest populära verktygen för innehållshantering på webben. Men vi kan också anpassa oss till dina specifika önskemål och behov, och bygga webb­platser i andra system och ramverk som passar din verksamhet bäst. Vi tar hand om allt från design, utveckling, underhåll och säkerhet, till att se till att din webbplats är uppdaterad och kompatibel med olika enheter och webbläsare

 

Ta nästa steg idag – kontakta oss!


Meddelanden innehållandes länkar eller @ kommer automatiskt att raderas.